Despre noi

ICE WORLD va pune la dispozitie o oferta larga gheata, cuburi, shot-uri, carbonica cu transport gratuit in Bucuresti.

Cu o bogata experienta in domeniul productiei de gheata pe scara industriala, atat pe plan national, din anul 2006, cat si european (Italia si Spania), din anul 1999, firma noastra va ofera gheata de o calitate deosebita cu o servire prompta. Garantia calitatii acestui produs este rezultatul colaborarii cu liderul mondial in fabricarea utilajelor de producere a ghetii – SCOTSMAN si al unei indelungi experiente in domeniu.

DE CE NOI?

Va putem oferi prompt o gama variata de produse începând cu SHOT-URI din gheata SCOTSMAN de 40 ml, cu timp de topire intre 8 si 30 min (umplut cu bauturi alcoolice), gheata carbonica, calupi din gheata si pâna la cuburi „gourmet extra large”.

Activitatea firmei noastre este bazata exclusiv pe producerea ghetii alimentare, dezideratul nostru fiind atingerea perfectiunii la capitolul calitate. Acest lucru este posibil prin utilizarea unor agregate foarte performante care in procesul tehnologic filtreaza apa in mai multe etape ajungandu-se la o puritate deosebita a cubului de gheata, si implicit la o topire mult mai lenta a acestuia.

Oferim transport gratuit pentru Bucuresti, iar distribuitorilor lazi frigorifice, asigurand, totodata, asistenta si intretinerea acestora.

Tipul cuburilor de gheata produse de noi este gourmet large cu o rezistenta de 45 minute la o temperatura de +35 grade Celsius si o transparenta perfecta.

Greutatea cubului este de 20 grame, ceea ce le confera o decongelare mult mai lenta.

Tipul de shot de 40 ml produs de noi, este o premiera mondiala absoluta datorata timpului lent de topire (30 min) cat si a apei pe care o folosim, fiind inregistrat si la OSIM.

LIVRARE GHEATA

Programul de livrare gheata, transportul este asigurat de Ice World si este gratuit pentru Bucuresti la cantitati de peste 50 de kg

Transportul este asigurat de firma nostra si este gratuit pentru Bucuresti.
Pentru comenzi: 0729443282 (0729GHEATA).

Cerere oferta

        Prin utilizarea acestui formular sunteti de acord cu stocarea si manipularea datelor dvs. pe acest site web.
Program Livrari
Duminica-Joi: 900-2100
Vineri-Sambata: 1000-2400

Oferim, in custodie, lazi frigorifice colaboratorilor nostri.