Gheata pisata

produsnou Gheata pisata la punga de 2,5kg!

Gheata este o adevarata necesitate in zilele in care temperaturile ridicate tind sa atinga un prag critic, ea reprezentand elementul minune al bauturilor racoritoare care ne incanta in zilele toride! Ice World va propune o solutie eficienta prin care bauturile devin mult mai racoroase, iar gustul si aromele sunt realmente intense, facand din acestea adevarate delicii. Solutia cu care venim in ajutorul dumneavoastra este regasita in existenta pungilor de gheata pisata, un racoritor natural al bauturilor alcoolice sau non-alcoolice, obtinut din apa pura si cristalina care a fost supusa unui proces complex de purificare pentru a obtine calitatea regasita la cel mai inalt nivel al pietei romanesti.
De-a lungul anilor, Ice World si-a regasit existenta in topul celor mai apreciate fabrici de gheata, iar astazi detine cu mandrie statutul unui producator desavarsit care si-a cladit renumele dupa o lunga si perseverenta activitate in domeniu, produsele sale beneficiand de cel mai bun raport calitate-pret! Mai mult decat atat, fabrica de gheata Ice World dispune de o gama impresionanta de echipamente de ultima generatie, astfel ca productia de gheata pisata este realizata intr-o maniera profesionala, conform toate normelor de igiena aflate in vigoare!

Gheata pisata – ingredientul minune al bauturilor racoritoare!

Din niciun bar nu trebuie sa lipseasca gheata pisata, intrucat ea este ingredientul secret al delicoaselor cocktailuri, smoothies sau frappe-uri. Gheata pisata Ice World este perfecta pentru a oferi clientilor bauturi savuroase si racoritoare, intrucat in majoritatea preparatelor lichide ea joaca doua roluri primordiale : cel de a raci si cel de a dilua continutul din pahar! Pentru frappe-uri, cocktail-uri sau bauturile smoothies este indicata folosirea acestu tip de gheata, deoarece continutul este realizat din fructe sau frisca si adesea poate avea o stare de agregare vascoasa, greu de digerat. Astfel, gheata pisata are menirea de a transforma bautura intr-o adevarata racoritoare gata sa satisfaca pana si cele mai severe preferinte! Nu in ultimul rand, forma finala a bauturii va depinde foarte mult de calitatea ghetii pisate, iar pentru a fi siguri de reusita si multumirea clientilor dumneavoastra, Ice World va ofera o pungile de gheata pisata cu un lent proces de decongelare, insa cu un rapid proces de racire al celor mai savuroase bauturi pe care clientii le vor gusta doar in barul dumneavoastra! Este important de stiut faptul ca acest tip de gheata pisata nu va pierde din calitatea cocktail-urilor, ci le va intensifica gustul, transformandu-le intr-una dintre bauturile preferate ale clientilor dumneavoastra!

Gheata pisata – elemental secret al display-urilor de peste sau fructe de mare!

Gheata pisata are multiple ale intrebuintari, astfel ca ea este folosita pentru a mentine prospetimea pestelui sau a fructelor de mare necongelate aflate pe display-urile raioanelor cu preparate alimentare. Cum astfel de alimente se incadreaza in categoria celor mai perisabile produse, gheata reprezinta elementul fara de care procesul de vanzare nu ar fi posibil. In acest sens, pentru a mentine calitatea acestor produse, Ice World a creat gheata pisata cu o mare rezistenta la temperature ridicate, astfel ca decongelarea va fi un proces cu un ritm scazut de desfasuare. Pentru prospetimea produselor pe termen lung este recomandata acoperirea lor cu o cantitate suficienta de gheata pisata, produs alimentar care nu va afecta calitatea produselor, ci va juca rolul de inlocuitor al camerelor frigorifice!

Ice World va ofere gheata pisata la cele mai avantajoase preturi!

Calitatea nu este singurul avantaj al produselor Ice World! Fabrica de gheata va ofera cele mai mici preturi pentru achizitionarea pungilor de gheata pisata, disponibile la pungi, in cantitati de 2,5 kg. Pretul disponibil per punga este de 5 Ron, iar clientii IceWorld se pot bucura de un raport care va pune accentul pe calitatea ridicata si costul de achizitie realmente avantajos!
In acest sens, Ice World ofera transport la domiciul clientilor care solicita o comanda mai mare de 100 de kg, indiferent de localitatea de deplasare. In schimb, celor care solicita adresa de livrare in municipiul Bucuresti, Ice World ofera gratuitatea transportului la domiciul! In cazul in care veti solicita o comanda mai mare de 1000 de kg de gheata pisata, faimoasa fabrica de gheata va va propune o recalculare a costului final, tinandu-se cont insa de cantitatea pe care o veti achizitiona!

Achizitionati gheata pisata marca Ice World si descoperiti secretul cocktail-urilor de succes sau reusita mentinerii prospetimii de lunga durata a produselor de pescarie!

Cerere oferta

        Prin utilizarea acestui formular sunteti de acord cu stocarea si manipularea datelor dvs. pe acest site web.
Program Livrari
Duminica-Joi: 900-2100
Vineri-Sambata: 1000-2400

Oferim, in custodie, lazi frigorifice colaboratorilor nostri.