Shoturi de gheata

Shotul este cel mai mic pahar care exista de obicei intr-un loc in care distractia este la ordinea zilei. Adesea, barurile sunt cele care mizxeaza adesea pe utilizarea acestor instrumente in care este servita bautura alcoolica. Astazi, va oferim o noua si apreciata tehnica prin care bautura devine mult mai racoroasa, iar gustul este mult mai intens, spre fericirea celor care se infrupta cu minunatele lichide rafinate. Bauturile racoritoare sunt perfect pentru zilele toride, insa pentru serile de petrecere trebuie sa aiba pe mese shoturi de gheata care sa dea drumul la party!

Shoturile de gheata in forma de pahare de 40 ml reprezinta specialiatea Ice World! Ce poate fi mai racoritor decat un pahar realizat din gheata pura? Ice World va incanta si sa recomanda shoturile de gheata in forma de pahare pentru gustul intens al bauturilor, in special al celor alcoolice. Prin putere de munca si dedicare in producerea ghetii alimenatare, am creat cel mai performat shot de gheata existent in prezent. Astfel, produsul nostru se bucura de performanta in durabilitate, timpul lent de topire durand 30 de minute, vreme in care cel care degusta il poate folosi de nenumarate ori.

Beneficii aduse de shoturile de gheata Ice World!

Nu orice shot de gheata este indicat pentru utilizarea alimentara. De obicei, le puteti realiza acasa, insa intreg procesul de obtinere a unor shoturi de gheata perfecte implica tehnici speciale pe care Ice World le respecta si le pune de fiecare data in aplicare atunci cand creeaza minunatele mini pahare reci! In primul rand, mizam pe calitatea produselor oferite, acestea fiind realizate dupa un plan bine organizat si in conformitate cu toate normele de igiena alimentara. Astfel, folosim apa filtrata supusa analizelor realizate in laboratoarele de specialitate pentru a observa daca impuritatile isi gasesc locul in produsul lichid, iar cand aceasta ajunge la statiul de puritate maxima, cu ajutorul masinei de gheata performanta obtinem shoturi de gheata calitative, extrem de utile pentru localurile in care se serversc bauturi de orice tip sau pentru propriul uz atunci cand nu aveti stare necesara pentru a merge intr-un local.

Intensitatea si durabilitatea shotului cu gheata Ice World

Va oferim shoturi de gheata intense in gust si durabilitate! Bautura preferata poate fi servita in mini paharele reci care ofera senzatii cu adevarat racoritoare. Mai mult decat atat, se spune ca bauturile alcoolice fine sunt servite cu gheata pentru a gusturi pline de savoare. Cuburile de gheata clasice sunt preferate de catre bauturile alcoolice mai soft sau pentru cele non-alcoolice, insa pentru bauturile tari shoturile de gheata sunt paharele reci perfecte. Gusturile tariri sunt intesificate de calitatea ghetii care va raci bautura in doar cateva momente pentru o servire foarte promta si eficienta. Am descoperit cea mai buna reteta pentru obtinerea unor shoturi de gheata perfecte pentru serile in care distractia isi va spune cuvantul. Cu durata de 30 de minute, shotul de gheata ICe World are functia de decongelare lenta, iar acesta reprezinta un al doilea avantaj al produsului nostru. Ne preocupa calitatea si performanta produselor de gheata pe care le punem la dispozitia clientilor nostri, tocmai din acest motiv ne-am dedicat cu profesionalismul ce ne defineste existenta in realizarea shoturilor de gheata de top pentru obtinerea unor bauturi care vor mentine gusturile fine si aromate ale preparatelor dumneavoastra!

Shoturile de gheata atrag atentia!

Shoturile de gheata atrag adesea atentia, mai ales ca ele nu sunt utilizate cu frecventa. Barurile, cluburile sau pub-urile sunt cele care au inceput sa achizitioneze shoturi de gheata pentru a oferi clientilor bauturi rafinate servite la rece. In plus, acestea redau un stylish modern al servirii aceasta devind mult mai atractiva si fashionista. In plus, cu ajutorul shotul de gheata in forma de pahar puteti crea intensitate in nuante, gheta pe care o folosim in realizarea acestuia fiind foarte cristalina si astfel transperenta si claritatea bauturii servite reprezentand o alta atractie a celor care vor alege sa deguste aceste preparate. Mai mult decat atat, nuantele bauturilor vor prinde o pata de culoare, din nou transparenta ghetii cristaline pe care o folosim in obtinerea shoturilor de gheta demonstrandu-si avantajele. Astfel, oricine doreste sa beneficieze de bauturi racoritoare poate opta pentru minunatele pahare de gheta ce pot fi folosite atat in localurile de specialitate, cat si pentru servirea propriilor invitati de acasa!

Ice World va ofera shoturi de gheata la preturi avantajoase

Pentru noi, multumirea clientilor reprezinta principalul obiectiv care ne motiveaza a fi cei mai buni dintre cei buni. Ne mandrim cu o experienta de peste 15 ani in domeniul producerii si furnizarii cuburilor, shoturilor si calupilor de gheata, tehnologia folosita in realizarea acestora beneficiind de imbunatatiri multiple si perioade. Astazi, realizam produse de gheata de inalta calitate, domeniul industrial reprezentand aria in care activam cu mare interes. In plus, calitatea shoturilor de gheata pe care le punem la dispozitia dumneavoasta se regaseste la cel mai avantajos pret pe scara industriala, produsele noastre facand adesea diferenta!

Ne ghidam dupa raportul calitate-pret, tot ceea ce obtinem prin prelucrarea ghetii fiind realizat cu ajutorul aparaturilor performante Scotsman , una dintre marcile care ocupa un loc important in clasamentul celor mai apreciate si bine cotate utilaje de producere a ghetii. Preturile shoturilor de gheata in forma de pahar 40 ml reprezinta, in lista multiplelor alte avantaje de care am vorbit mai sus, o investitie profitabila orcarui buzunar. Astfel, fie ca le achizitionati pentru propria afacere, fie ca le achizitionati pentru propriul uz veti realiza o investitie smart de care va veti simti cu adevarat mandru. In plus, calitatea serviciilor pe care le punem la dispozitia dumneavoastra va vor surprinde asteptarile si ne vor oferi inca un motiv pentru care vom mentine in topul celor cu adevarat buni!

Oferim transport de livrare clientilor care achizitioneaza o cantitate care depaseste 100 de shot-uri, iar dintre acestia, cei care opteaza pentru livrarea in Bucuresti, transportul va fi gratuit! In plus, in cazul in care comanda depaseste 1000 de shot-uri, pretul initial al comenzii va fi negociat!

Produsele de gheata Ice World sunt realmente speciale prin prisma calitatii, cat si a pretului! Alegeti unul dintre produsele Ice World si descoperiti gusturile racoroase ale bauturilor cu adevarat speciale!

Cere o oferta personalizata pentru shoturi de gheata de la IceWorld

Cerere oferta

        Prin utilizarea acestui formular sunteti de acord cu stocarea si manipularea datelor dvs. pe acest site web.
Program Livrari
Duminica-Joi: 900-2100
Vineri-Sambata: 1000-2400

Oferim, in custodie, lazi frigorifice colaboratorilor nostri.